Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın Odamızı Ziyareti

afrodit-504

Değerli Meslektaşlarımız;

09.03.2017 tarihinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur Çalık Üsküdar’da bulunan İstanbul Güzellik Uzmanları, Güzellik Salonu İşletmecileri, Kalıcı Makyajcılar ve Dövmeciler Esnaf Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Ayşe Aydın ve üyeleri ile görüşen Sayın Öznur Çalık, güzel hanımlarla olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Sayın Çalık yaklaşık iki saat süren ziyareti sırasında Güzellik Uzmanlarının ve Güzellik Salonlarının sıkıntılarını dinlemiş, Yaşamış oldukları sorunu bize taşıdılar. Güzellik uzmanlarının yapacak olduğu çalışmalarda yetkilendirilmesi çok önemli bir adımdı. Bu konu 100 bin güzellik uzmanı esnafımızı ilgilendiriyor, 100 bin kadın esnafımızı ilgilendiren bu karar çok önemliydi. Bilimsel kurulun almış olduğu karar sonrası Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan‘ın ‘Bu sorunu çözün’ demesiyle kıymetli Sağlık Bakanımızın ve İçişleri Bakanımızın destekleriyle, cevval, bunu güçlü kadın esnaflarımızla güzellik uzmanlarımızla birlikte çözüme kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz.

Güzellik Uzmanlarının, Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Çalık, “Kadınlarımızın iş dünyasında faaliyet gösteriyor olması, hem üreten hem çalışan olması bizim için çok önemli. Kadının üreten olması için kadınlarımıza, kadın esnaflarımıza çok önemli destekler verdik. Anayasanın 10. maddesinde, kadına yönelik yaptığımız her türlü çalışma anayasanın eşitlik ilkesine aykırı değildir dedik. O yüzden de KOSGEB desteklerimizi de esnafımıza verdiğimiz desteklerden de kadınlarımıza daha güçlü ve yürekli destekler verdik.” diye konuştu.

İGDESO

Slide

Yorum Yok

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password